top of page
popcorn

FAQ Vanliga frågor

Varför Popcornpodden?

Därför att jag är övertygad om att människor behöver dela tankar, känslor och erfarenheter med varandra som ett led i att skapa hälsa och sammanhang inifrån.

Därför att tankar som popcorn och popcorn i en varm kastrull har sina likheter – snabba, direkta, kan bränna fast i botten om det går för fort – men också goda om de får rätt förutsättning och saltmängd!

 

Därför att livet tidvis kan vara en smula dramatiskt och bjuda på ”popcornmaterial” – det vill säga, händelser som skulle platsa på film och således också behöva sin beskärda del väl saltade, fluffiga popcorn.
 

Hur kan jag som lyssnare engagera mig i Popcornpodden?
Genom att lyssna och dela avsnitten i dina kanaler och till dina vänner. 

Våga själv ta viktiga - och framför allt för DIG meningsfulla - samtal med människor i ditt nätverk. Nära eller mer avlägsna.

Tipsa om gäster och ämnen - kommentera och engagera dig i mötet med mig och andra som kommenterar! Det blir kul!

Du som får feeling kan också stötta Popcornpodden via Patreon - väldigt valfritt! Överskott kommer att gå till suicidprevention - antingen till mind.se eller den egna (planerade) Självmordspodden.

Kan en gäst vara vem som helst?

Om det känns sant i mig att möta personen, så är personen välkommen att vara med!

Jag är av övertygelsen om att alla människor har något viktigt att dela. Om du inte tycker det, så tycker någon annan det helt säkert. Jag älskar att möta människor och se vart mötet för mig. Varje möte har en gåva - till dig, eller någon annan längre fram.

Du som hör av dig med förfrågan om att medverka - varmt tack för ditt förtroende. Jag har just nu inte möjlighet att ta emot förfrågningar om medverkan, men uppskattar att du har den önskan.

 

Hur ofta sänds avsnitten?

Intentionen är att sända ett avsnitt varannan fredag, året om. Ibland kan det dyka upp extramaterial om popcorntankarna fått feeling. Om livet pågår på andra håll – så får podden vänta en smula.

Fler frågor?
Hör gärna av dig!
PROJECTS
bottom of page