popcorn

Meditation..?

Känns dina tankar som popcorn?

Eller vill du helt enkelt mer utforska hur olika tekniker för närvaro och känsloreglering, kan bidra till mer mening och energi i ditt liv? Då har du hamnat rätt!

Med en hjärna som är på full volym och skaparkraft i det kreativa, nästan alltid - så är meditation och olika strategier för återhämtning grundstenar för att hålla hälsan, för egen del.

Sedan ett antal år driver jag Akka Meditation - i Visby och online. Där tar jag emot för samtal, guidade meditationer och energiarbete. VI hämtar kraft i kroppen och rösten, i det kreativa, i naturen - och i tystnaden. Ofta individuellt, gärna i grupp och väldigt fantastiskt är de retreats där vi möts i cirkeln. Jag integrerar mina akademiska kunskaper som socionom, med intuition och tillit till att vi möts i det som behöver ske i just ditt och mitt möte.

 

 

För företag
Visste du att det också är så, att företag och organisationer som prioriterar tid för meditation och återhämtning inte bara får friskare och mer hälsosamma medarbetare? Utan att det dessutom bidrar till mer effektiva organisationer, mer hållbara och mer strategiska beslut. Win-win, helt enkelt. Med start 2021 erbjuder jag även företagstjänster inom meditation och reflektion. För kreativa, kommunikativa och hållbara medarbetare, chefer och företag. Läs mer på www.energiakademi.se


 
Varmt välkommen!