7 typer av vila

Har du någon gång försökt att vila dig piggare? Sova lite extra, för att vakna ännu tröttare en stund senare?


Vila kommer i många former - och de flesta av oss vet ju såklart om att det finns så många fler nyanser av påfyllande återhämtning, än just sömn eller att ligga raklång i en soffa. Men har du tänkt på vilka andra typer av vila, som kan vara viktiga att fokusera på för att må så bra som möjligt?
I avsnitt #51 av Popcornpodden pratar vi om sju olika typer av vila: fysisk, social, mental, känslomässig, sensorisk, kreativ och andlig vila.

 

Vilket av dem kallar mest på dig, att utforska lite djupare i din vardag? Du som vill dela dina tankar av samtalet är också varmt välkommen in i gruppen Popcorntankar på Facebook! Där kan du dela dina tankar och reflektioner kring avsnitten, låt oss skapa gruppen så levande och meningsfull som vi vill ha den, tillsammans!


Välkommen med i gruppen - och tack för att du är här - ta hand om dig!

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Tove Eloa Öberg Socionom Popcornpodden.se

Akka Meditation ~ Energiakademin

tove@akkameditation.se Jag erbjuder enskilda samtalskontakter för privatpersoner som vill ha stöd i sorgebearbetning, livskriser och relationsutveckling, liksom tjänster inom ledarutveckling för inre hållbarhet riktat till chefer och ledare, onlineprogram för inre hälsa liksom kurser och retreats.


Vad ger dig mening, vad driver dig?

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla